Walk in -koronarokotukset Kymenlaaksossa

Kymsoten alueella voi tiettyinä päivinä saapua koronarokotukseen ilman ajanvarausta. Tältä sivulta löydät tulevien walk in -rokotuspäivien ajankohdat ja lisätiedot.

Ohjeita walk in -rokotukseen saapuvalle

  • Walk in -rokotuksiin ei varata aikaa etukäteen.
  • Walk in -rokotukset toimivat jonotusperiaatteella. Jos saavut rokotukseen Hansan rokotuspisteelle, sisäänkäynti ja jonotus tapahtuu Manskin puolen ovesta.
  • Jonottaessasi kiinnitä erityistä huomiota turvavälien ylläpitoon, ja noudata muita henkilökunnan antamia ohjeita. Kaikkien yli 12-vuotiaiden tulee käyttää maskia.
  • Itse rokotustapahtuma kestää vain hetken, mutta sen jälkeen tulee jäädä vielä odottamaan 15 minuutiksi rokotuspisteelle.
  • Walk in -päivänä ensisijaisesti käytettävä rokotevalmiste kerrotaan, mutta rokotevalmisteen vaihtoon liittyviä toiveita toteutetaan mahdollisuuksien mukaan. Ilmoitamme annettavan valmisteen etukäteen, mutta muutokset koskien rokotevalmistetta ovat mahdollisia.
  • Rokotteiden säilyvyyden vuoksi annokset varataan rokotuspisteille etukäteen. Tämän vuoksi on mahdollista, että rokotteet voivat loppua ennen walk in -päivän päättymisaikaa.
  • Rokotteita jaetaan niin kauan kuin annoksia riittää, mutta jonoa ei ole mahdollista jäädä purkamaan enää sulkemisajankohdan jälkeen. Sisäänotto lopetetaan jo hieman ennen sulkemisaikaa, jotta 15 minuutin seuranta-aika voidaan toteuttaa aukioloajan puitteissa.

Kakkos- ja kolmosrokotukset walk in -päivissä

Kymenlaaksossa on mahdollista aikaistaa 2. rokoteannoksen ottoa vain painavista, lääketieteellisistä syistä tai saapumalla walk in -päivään ilman ajanvarausta. Walk in -rokotuspäivinä tehosteannosta voidaan aikaistaa, mutta 1. annoksen saamisesta tulee olla kulunut vähintään 6 viikkoa. Sovittu aika 2. rokotukseen perutaan aikaistuksen yhteydessä.

Myös 3. rokotusannos on mahdollista saada walk in -rokotuksissa ilman ajanvarausta. Tietoa siitä, ketkä ovat oikeutettuja 3. rokotuksiin, löytyy täältä: https://korona.kymsote.fi/koronarokotukset/keta-rokotetaan/

Tulevat walk in -rokotuspäivät Kymenlaaksossa

Influenssarokotusten joukkorokotusten vuoksi viikoilla 47, 48 ja 49 eli ajalla 22.11. – 10.12.2021 järjestetään vain muutamia walk in -rokotuksia.

Hamina

15.12.2021 klo 9-16 Haminan rokotuspiste. Ensisijaisesti annettava rokotevalmiste: Pfizerin Comirnaty. Lisäksi samaan aikaan annetaan koronarokotuksia ajanvarauksella saapuville, joille on oma jononsa.

Kotka

15.12.2021 klo 10.15-17.30 Karhulan rokotuspiste. Ensisijaisesti annettava rokotevalmiste: Pfizerin Comirnaty.

15.12.2021 kello 10.15-17.30 Pasaatin rokotuspiste. Ensisijaisesti annettava rokotevalmiste: Pfizerin Comirnaty. Lisäksi samaan aikaan annetaan koronarokotuksia ajanvarauksella saapuville, joille on oma jononsa.

16.12.2021 kello 9-16  Pasaatin rokotuspiste. Ensisijaisesti annettava rokotevalmiste: Pfizerin Comirnaty. Lisäksi samaan aikaan annetaan koronarokotuksia ajanvarauksella saapuville, joille on oma jononsa.

Kouvola

13.12.2021 alkaen koronarokotuksia annetaan Hansan rokotuspisteessä arkisin joka päivä: maanantaina ja tiistaina kello 9-16, keskiviikkoisin kello 10.15-17.30, torstaisin kello 9-16 ja perjantaisin kello 9-14. Ensisijaisesti annettava rokotevalmiste: Pfizerin Comirnaty. Samaan aikaan annetaan koronarokotuksia ajanvarauksella saapuville, joilla on oma jononsa. Kulku rokotuspisteelle Manskin puolen sisäänkäynnistä.

16.12.2021 kello 9-16 Keltakankaan rokotuspiste. Ensisijaisesti annettava rokotevalmiste: Pfizerin Comirnaty.

Pyhtää

Vain pyhtääläisille ja Pyhtään terveysaseman valinneille.
Annettava rokotevalmiste: Pfizerin Comirnaty ja Modernan Spikevax.