Lasten, nuorten ja perheiden palvelut

​​Lasten kehitykselliset palvelut (Kehityksellisten palveluiden vastaanotto ja lasten kuntoutus)

Fysio-, puhe- ja toimintaterapeutin, lääkärin, sairaanhoitajan, psykologin ja kuntoutusohjaajan vastaanottokäyntejä jatketaan hygieniaohjeita noudattaen. Vastaanotolle ei pidä tulla, jos lapsella tai perheenjäsenellä on infektioon viittaavia oireita. Vastaanotolle pyydetään tulemaan sovittuna aikana ja välttämään ylimääräistä oleskelua odotustiloissa. Osa vastaanotoista voidaan toteuttaa etävastaanottoina.


Sosiaalipalvelut

Asiakastarpeen mukaisia kotikäyntejä tehdään varmistaen sitä ennen perheen infektiotilanne.

Ei välttämättömät kotikäynnit korvataan puhelinkontakteilla tai huhtikuun alussa käynnistyvän Video visit -järjestelmän kautta tai sovitaan perheen kanssa siirrettäväksi myöhempään ajankohtaan.

Perheneuvola

Koronaviruksen aiheuttamassa poikkeustilanteessa perheneuvolat ovat auki ja vastaanottotoiminta jatkuu, mutta pyrimme varmistamaan asiakkaillemme ja työntekijöillemme turvallisen tavan jatkaa työskentelyä. Asiakkaille tarjotaan mahdollisuuksien mukaan kasvokkaisten tapaamisen sijaan ja ohella myös etäyhteyttä, kuten puhelin- tai videovastaanottoa. Tapaamisten turvallisesta toteuttamisesta neuvotellaan aina asiakkaan kanssa. Voit itse myös ottaa yhteyttä työntekijääsi, mikäli tapaamisen toteuttaminen mietityttää.

Perheneuvolan kaikille avoin puhelinneuvonta arkisin klo 9-14 numerossa 05 220 6100

Otathan yhteyttä matalalla kynnyksellä, jos sinulla on huolta perheestä/perheenjäsenestä. Puhelinnumeroon vastaa perheneuvolan työntekijä.