Poikkeukset Kymsoten toiminnassa

Monissa Kymsoten toimipisteissä on otettu käyttöön poikkeusaukioloaikoja, joten tarkistathan aukiolon aina yksikkökohtaisesti.

Terveys- ja hyvinvointipisteet

Kymsoten terveys- ja hyvinvointipisteet ovat suljettuja toistaiseksi. Henkilökunta on siirretty muihin tehtäviin koronavirustilanteen vuoksi. Asiakkaita kehotetaan olemaan tarvittaessa yhteydessä terveysasemille.

Kouvolan terveys- ja hyvinvointipiste Virtaamon Fysioterapeutin palvelut toistaiseksi avoinna rajoitetusti. Varaukset ja yhteydenotot vain puhelimitse numerosta  040 4865 533.

Kotihoidon päiväkeskukset

Kotihoidon päiväkeskukset ovat avoinna osittain, mutta toiminnassa kiinnitetään erityishuomiota turvaväleihin, suojautumiseen ja hygieniaan. Henkilökunta varjelee parhaansa mukaan asiakkaita altistumiselta ja suojaa itseään asiakkaalta tulevalta altistukselta.

Seuraamme koko ajan Suomen hallituksen antamia koronaohjeita ja toimimme myös päiväkeskustoiminnan osalta niiden mukaisesti. Koronatilanne voi loppu vuoden aikana muuttua ja joudumme uudelleen arvioimaan päiväkeskustoiminnan sulkemista.

Asumispalveluissa on edelleen voimassa ns. vierailukielto. Kun päiväkeskus toimii yhteisissä tiloissa asumisen kanssa niin päiväkeskusta ei voida vielä avata. Tästä syystä Valkealan ja Elimäen päiväkeskukset ovat toistaiseksi kiinni. Kotkassa avataan Koskenrinteen Närhennurkan päiväkeskus korvaamaan Kotkan ja Karhulan päiväkeskukset.

Työ- ja päivätoimintayksiköt, avotyötoiminta, Helmi Cafe, Fresh ja Lunch

Kymsotessa työ- ja päivätoimintayksiköt ovat olleet suljettuina osittain sekä avotyötoiminnan palvelua on järjestetty etäkuntoutuksena.

Helmi Cafe ja Helmi Fresh työllisyyttä tukevina yksikköinä ovat avoinna tietyin rajoituksin.