Kouvolan kaupunki, Kouvot ja Kouvolan teatteri kannustavat kouvolalaisia koronarokotuksiin

Kategoriat
Tiedotteet Päivitetty 25.11.2021 klo 14:19

Hansan rokotuspisteessä lauantaina 27.11.2021 rokotettaville tarjolla lippupalkintoja

Kouvolassa Hansan rokotuspisteessä järjestetään koronarokotukset ilman ajanvarausta lauantaina 27.11.2021 kello 9-15. Walk in -koronarokotuksissa annetaan ykkösrokotuksia ja tehosteannoksia eli kakkos- ja kolmosrokotuksia.

Kouvolan kaupunki, Kouvot ja Kouvolan teatteri haluavat olla mukana kannustamassa kouvolalaisia koronarokotuksiin. Lauantain rokotustapahtumassa jokaiselle rokotetulle on tarjolla rokotuksen lisäksi lippu, jonka voi valita lahjoitetuista vaihtoehdoista. Kouvot on lahjoittanut vapaalippuja, jotka käyvät Kouvojen runkosarjojen otteluihin. Kouvolan teatterilta on saatu ystävänlippuja, joilla pääsee ystävähinnalla eli 10 eurolla katsomaan puhenäytelmiä (Anjan lähes erinomainen elämä, Jäniksen vuosi ja Palkkamurhaajan painajainen). Kouvolan kaupunki puolestaan kannustaa rokotuksiin lahjoittamalla kertalippuja uimahalliin ja Poikilo-museoihin.

Kymenlaakson rokotekattavuus 12 vuotta täyttäneissä on ykkösannoksen osalta 86,8 prosenttia ja kakkosrokotusten osalta 82,5 prosenttia.

Lauantaina 20.11.2021 kouvolalaisille tarjottiin koronarokotuksia KooKoon kotiottelussa. Rokotustapahtuma järjestettiin Kymsoten, Kouvolan kaupungin ja KooKoon yhteistyöllä. Tuolloin parikymmentä henkilöä tarttui mahdollisuuteen ja otti koronarokotuksen.

Tietoa Kymsoten koronarokotuksista: www.korona.kymsote.fi