Karhulaan avattavan rokotuspisteen paikka varmistunut

Kategoriat
Tiedotteet Päivitetty 11.03.2021 klo 12:30

Muutoksia rokotuspisteissä Kotkan lisäksi myös Kouvolassa ja Virolahdella

Kotkassa koronarokotusten joukkorokotuspiste sijaitsee Kauppakeskus Pasaatissa. Karhulaan on tulossa oma rokotuspiste osoitteeseen Karhulantie 32-34, Kotka. Kyseessä on Karhulan keskustassa sijaitseva liiketila. Paikan valmistelut rokotustilaksi on aloitettu ja tilaan saadaan kolme rokotuslinjaa. Tarkoitus on avata rokotuspiste viikolla 12. Karhulan rokotuspisteeseen voi varata aikoja 17.3.2021 alkaen.

Kotkassa Kauppakeskus Pasaatissa toimivan rokotuspisteen lisäksi Pasaatissa avataan toinen suurempi rokotustila, joka sijaitsee 1. kerroksessa. Tähänkin pisteeseen kuljetaan Kirkkokadun puolelta, kulku on esteetön. Paikalla on opasteet. Rokotustoiminta uusissa tiloissa aloitetaan 15.3.2021.

Viikolla 11 rokotuksia annetaan Pasaatissa kahdessa rokotuspisteessä. Viikolla 12 kaikki rokotustoiminta siirtyy isoon tilaan 1. kerrokseen ja katutason rokotuspiste suljetaan toistaiseksi. Tarkoitus on, että rokotemäärien kasvaessa Pasaatissa voidaan rokottaa kahdessa tilassa ja yhteensä jopa yhdeksällä linjalla.

Muutoksia rokotuspisteisiin myös Kouvolassa

Kouvolassa Kauppakeskus Hansaan avataan rokotuspiste maanantaina 15.3.2021, samalla Marjoniemen terveysaseman rokotukset päättyvät toistaiseksi. Marjoniemessä ensimmäisen rokotuksensa saaneet saavat toisen annoksen Hansan rokotuspisteessä.

Kauppakeskus Hansan rokotuspiste sijaitsee osoitteessa Torikatu 3, Kouvola. Rokotuspiste sijaitsee 2. kerroksessa, paikassa on aiemmin toiminut Osuuspankin väistötila. Paikalla on opasteet.

Kouvolassa toimii edelleen myös Keltakankaan rokotuspiste.

Virolahden rokotukset siirtyvät Rajasaliin 18.3. alkaen

Virolahdella rokotuspiste toimii 13.3.2021 vielä terveysasemalla, mutta Virolahden rokotuspiste siirtyy tämän jälkeen Rajasalin tiloihin, Itätie 1, Virolahti. Rokotukset Rajasalissa alkavat 18.3.2021.

Kaikki rokotuspisteet löytyvät täältä: https://korona.kymsote.fi/rokotuspisteet/