Koronaviruksen altistumispaikat Kymenlaaksossa

Tällä sivulla on ajantasaista tietoa koronaviruksen altistumispaikoista Kymenlaaksossa.

Listassa ilmoitetuissa paikoissa on kyseiseen aikaan ollut koronavirustartunnan saanut henkilö, joka on voinut altistaa eli tartuttaa koronaviruksen muille samaan aikaan paikalla oleville henkilöille.

Listalle päivitetään vain sellaiset julkiset paikat, joissa mahdollisesti altistuneita ei voida jäljittää henkilökohtaisesti. Jos lista on tyhjä, ei altistumispaikkoja sillä hetkellä ole. Listalta poistetaan paikat, joissa altistumistilanteesta on kulunut yli 14 vuorokautta.

Toimi näin

Jos olet ollut samaan aikaan altistumispaikassa ja sinulle tulee seuraavan neljäntoista (14) vuorokauden aikana koronaan sopivia oireita (väsymys, päänsärky, kurkkukipu, nuha, yskä, kuume, vatsakipu, oksennusta tai ripulia), tee oirearvio verkossa omaolo.fi tai oirekysely koronabotti.hus.fi tai ota yhteyttä puhelimitse Päivystysapuun 116 117. Omaehtoiseen karanteeniin voi jäädä, jos siihen on mahdollisuus.

Tee oirearvio Omaolossa

Tee oirekysely Koronabotissa


Altistumispaikat Kymenlaaksossa

Päivitetty 11.6.2021. Sivua päivitetään pääsääntöisesti arkisin. Jos altistumispaikkoja ei ole listalla ollenkaan, päivitetään sivua vasta sitten kun uusia altistumispaikkoja tulee tietoon. Uusimmat tietoon tulleet altistumispaikat on tummennettu.

Hamina

La 5.6.2021 klo 13:30 – 15:30 Taverna Tervanaru, Hamina

Kotka

Kouvola