Ajanvaraus rokotukseen

Ajan koronarokotukseen voi varata sähköisesti tai puhelimitse. Ennen kuin varaat ajan, katso ketä tällä hetkellä rokotetaan.

Kymenlaaksossa järjestettävät walk in -koronarokotukset löytyvät omalta sivultaan.

Ohjeet ajanvaraukseen

Sähköinen ajanvaraus

  • Sähköiseen ajanvaraukseen tarvitaan rokotettavan sähköinen tunnistautuminen, esimerkiksi henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset.
  • Varmistathan, että Hyviksessä asiointialueenasi on Kymenlaakso. Asiointialueen pääsee vaihtamaan kirjautumalla OmaHyvikseen. Tarkemmat ohjeet asiointialueen vaihtamiseen löydät täältä.
  • Voit valita rokotuspisteeksi minkä tahansa ajanvarauksella toimivista Kymenlaakson rokotuspisteistä. Pyhtääläiset tai Pyhtään palvelut valinneet voivat lisäksi valita Pyhtään rokotuspisteen.
    • Virolahti-Miehikkälän rokotuspiste palvelee ajanvarauksella ennalta määritettyinä päivinä.
  • Alle 10-vuotiaiden lasten huoltajat voivat tehdä lapsen puolesta asioinnin sähköisen ajanvarauksen kautta.
  • Huomioithan, että tehdessäsi sähköistä ajanvarausta koronarokotukseen, ensimmäisenä näkyy vain uusimmat rokotettavien ryhmät. Paina kohdasta Näytä lisää, jolloin myös muut rokotettavien ryhmät tulevat näkyviin.
  • Muistathan käydä perumassa varatun ajan, mikäli et pääse ko. ajankohtana paikalle.
  • Rokotettava saa tietää kunakin rokotuspäivänä käytössä olevan rokotusvalmisteen. Rokotevalmisteeseen liittyviä toiveita toteutetaan mahdollisuuksien mukaan, mutta muutokset ovat mahdollisia.

Ajanvaraus puhelimitse

Kuuntele nauhoitteen ohje tarkasti ja toimi niiden mukaan. Puhelinpalvelu toimii takaisinsoittoperiaatteella. Sinun tarvitsee soittaa vain kerran. Puheluusi pyritään vastaamaan mahdollisimman pian.

Jotta puhelu rekisteröityy, kuuntele nauhoite kokonaan loppuun kunnes linja sulkeutuu. Huomioithan, että takaisinsoittopyyntöösi reagoidaan kahdesti: jos et vastaa ensimmäiseen puheluun, sinulle soitetaan kerran uudestaan.

Rokotusajan peruminen

Muista aina perua koronarokotusaikasi, jos et pääse sovittuna aikana. Varatut ajat, joille ei saavuta ja joita ei peruta, aiheuttavat turhaa rokotehävikkiä. Ensisijaisesti pyydämme pitämään sovituista ajoista kiinni.

Rokotusajan voi perua myös tekstiviestillä numeroon: 050 902 4016. Tekstiviestissä tulee ilmetä asiakkaan nimi ja peruutettava aika (päivämäärä ja kellonaika).

Ajanvarauksen puhelinnumerot

Hamina, Kouvola, Kotka, Miehikkälä, Virolahti

p. 05 220 2000

Pyhtää

Vain pyhtääläiset tai Pyhtään terveysaseman valinneet.
p. 05 220 2015